Äntligen klar

Min Herjolfnes har jag kämpat med länge (se tidigare inlägg), men för ca ett halvår sedan blev den äntligen klar. Men efter att att strulat så länge, blev jag aldrig riktigt nöjd, så nu ligger den ut till försäljning. När själva klänningen var klar sydde jag även på ett par (väldigt) skarvade lösärmar med knäppning.

Så här blev iallafall resultatet, som vanligt helt handsydd med vaxad lintråd. Har även brickvävt runt huvudöppningen med växtfärgat ylle, vilket blev en fin detalj.

Nu hoppas jag bara att klänningen får ett nytt hem och kommer till använding!

IMG_0867

Det här inlägget postades i Medeltid, Sömnad, Ull. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − 2 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>