Loppis

Nu i sommar har det blivit alldeles för lite loppishandlande. När jag kikade in på Fröken Pimpinells eminenta blogg, blev jag riktigt avundsjuk på hennes snygga gryta.

Men jag har ju världens bästa mamma som har shoppat hela tre fina stolar till mitt framtida boende, så jag är inte allt för ledsen. Dessutom hann vi ju men en sväng till vår favoritloppas tidigare i sommar, där jag gjorde riktigt bra fynd. Tyvärr ligger de nerpackade i flyttkartonger, så nån gång i oktober kan jag visa vilka fina saker vi hittade.

Det här inlägget postades i Inredning, Loppis. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = 6

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>