Mycket nytt!

Oj, vad tiden rusar framåt! Sen sist jag bloggade har jag hunnit ta examen, börjat jobba som sjuksköterska och köpt en lägenhet.

Jobbet går bra och det är framför allt väldigt roligt! Att äntligen få göra allt det jag är utbildad till är otroligt givande, men samtidigt känner jag mig väldigt ödmjuk inför mitt jobb. Som sjuksköterska möter jag en mängd olika människor som alla drabbats av sjukdom på olika sätt, oavsett om det är patienter eller anhöriga.

När jag fick min brosch under examenscermonin blev jag glatt överraskad när jag såg gravyren på baksidan. Där står det nämligen”respekt för individen” och det för söker jag alltid bära med mig på jobbet.

Till hösten kommer jag att flytta till en alldeles egen lägenhet, vilket ska bli skönt, samtidigt som det känns lite läskigt och nytt. Men jag tror att det kommer att bli jättebra!

Så just nu läser jag mycket inredningstidiningar, men skulle även vilja ha tips på inredningsbloggar. Är det nån som har en favorit att dela med sig av?

Det här inlägget postades i Inredning, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + = 10

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>