Prickar

För ungefär två månader sen blev jag färdig med en holkärmad blus som jag köpte tyg till i julas. Men till mitt försvar vill jag bara upplysa om att mönstret är helt egenkonstruerat, och kanske inte helt perfekt, men det funkar. Mönstret har jag gjort med hjälp av min bibel, mönster och konstruktioner för damkläder av Öberg och Ersman. Jättebra bok, kan verkligen rekommendera den!

Blusen är sydd i ett prickigt bomullstyg ihandlat i Köping och knapparna är ett ihopplock av de vita skjortknappar jag hade hemma. Jag intalar mig att det är lite charmigt att de är lite olika.

Det här inlägget postades i Mönsterkonstruktion, Sömnad. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Prickar

  1. Wendy skriver:

    Hej! Hamnade på din sida för jag sökte efter bilder/mönster på holkärmad blus och såg denna bild och det är precis en sådan blus jag är ute efter.. vad är det för mönster?? Vill sy flera sådana i olika tyger.. vore tacksam för ett svar snarast!
    Mvh Wendy :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 8 = 15

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>