Gamla Kuddar

I min lilla soffa har jag två hemsydda lapptäckskuddar i blå nyanser. För mig är det här lapptäckssömnad ska gå ut på, att använda tygrester för att skapa något nytt.

Till de här kuddarna har jag använt tyg som blev över när jag sydde gardiner till köket i Kopparberg, gardiner till hallen här i Uppsala, förra årets midsommarklänning, en beställningskjol och en kjol till mig själv. Fast linnetyger med blåa rosor är faktiskt köpt just med kuddarna i åtanke, så ibland fuskar jag.

Lapptäcket som ligger i soffan är nåt jag sydde för länge sen när jag inte brydde mig som mycket om att hörnen skulle mötas..

Det här inlägget postades i Inredning, Sömnad. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − = 4

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>