Examensplaner

Nu har nedräkningen till examen börjat på allvar. Nästa vecka är det praktiskt slutprov, C-uppsatsen är nästan helt klar och jobb efter examen är fixat. Men en examenscermoni i Universitetsaulan innebär ju att man behöver en tjusig klänning. Till en början hade jag tänkt att sy en sidenklänning av vintagemönster, men jag har börjar klura lite. Jag är nog lite sugen på att sy en puffig Betsey Johnson historia med lite spets kanske.

 

Men det lite kluriga är att jag har svårt att bestämma mig för färg, med en sån här typ av flickig modell blir det lätt lite för mycket med rosa. Jag är nästan lite sugen på att sy den i en antikfärgad spets, men ett skärp i avvikande färg, men är rädd för att det blir lite för likt en bröllopsklänning.

Är det någon som kan hjälpa mig att välja färg?

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 1 = 1

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>