London, del 1

Jag och mamma flög från Västerås flygplats, som är väldigt liten, särskligt när man trängs med mängder av militärer. Så vi fick helt enkelt sitta i trappen för att fika.

Innan vi flög iväg hann vi även få i oss lite annat smått och gott…

När vi väl kom fram till hotellet i knightsbridge var det mörkt och vi var trötta och hungriga, så det blev en snabbmiddag på Nandos.

Dagen därpå tog vi en promenad till anrika Harrods och spatserade runt där mest hela dagen. Vi var även in en sväng på Victoria & Albert museum och kikade lite. Tyvärr är större delen av textilierna nerpackade och tyvärr hade inte Yohji Yamamoto-utställningen öppnat. Men vi hittade en hel del snyggt i deras shopp… Vi gick också förbi Natural History museum, men vi gick inte in, utan tittade bara på huset.

Efter att ha spatserat runt hela dagen var det skönt att komma tillbaka till hotellet och krypa ner i ett varmt bad.

Sen sov jag lite middag innan vi gick ut och åt. Den här kvällen blev det jättestora köttbitar på Green Door, väldigt gott kött, men såsen och tillbehören var ingen jättehöjdare.

Jag återkommer med lite mer bilder från Londonresan senare!

Det här inlägget postades i Mat, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till London, del 1

  1. Jennie skriver:

    Hej

    Det där ser precis ut som badrummet på Hilton i Docklands?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − 4 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>