Klänningskväll

Min dag har tillbringats sittandes på BMC där jag skrivit på min C-uppsats. Efter det var det jätteskönt att komma hem, ta en promenad i solskenet och sen laga en god middag. Det blev inget avancerat, utan en enkel sallad med avokado, lite blandade grönsaker, stekt halloumi, sweet chili sås och lite jordnötter. Väldigt god sallad om jag får säga det själv, så den kommer jag att göra igen.

Nu har jag krypit upp i soffhörnet och tittar på BBCserien Emma och njuter av alla fina kläder medan jag syr knappar i min blåa medeltidsklänning.

Ett väldigt trevligt sätt att tillbringa en kväll på.

Det här inlägget postades i Inspiration, Mat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 + = 16

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>