Kärlek

I tisdags innan jag var på körrepetition gick jag in en sväng på Åhlens. Jag gillar särskilt deras inredningsplan och alla kökssaker, det är perfekt att gå en runda och kolla runt lite när man har några minuter att slå ihjäl.

Men… Jag skulle ju bara titta…. Inte totalt kära ner mig i ett helt underbart påslakanset.

Färgerna är helt perfekta, både blommor och lite ljusblått/turkos i den där perfekta nyansen som är så svår att hitta. Jag gillar verkligen blått och turkost, men tycker att turkost lätt kan bli lite ”skrikigt” men den här nyansen var alldels, alldeles underbar.

Materialet var dessutom tätvävd bommulssatin som kändes väldigt mjukt och härligt att sova mot (kan jag tänka mig, jag provade inte).

Men… Nu till men-et, priset var i mina student-snåla ögon lite högt, i alla fall den här månden. 399 kronor får man betala för det perfekta påslakansetet so heter Old Garden.

Det här inlägget postades i Inredning, Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 + = 10

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>