Underbar klänning

Till helgen vankas det bröllop och jag skulle egentligen ha sytt en klänning men efter en del strul på mönsterfronten, så blev det inte så. Istället åkt jag till Stockholm och hälsade på Erik och vi begav oss till Beyond Retro.

Och där i ett hörn hängde den, klänningen med stort K. En turkos historia med spets och annat fint på, snabbt i in provhytten och prova. Klänningen satt perfekt.

MEN när jag tog av den upptäckte jag en stor tuggummi/stearinfläck som prydde större delen av bakdelen på klänningen. Efter lite funderande och klurande begav vi oss ut på tygjakt, med tanken att kjolen skulle bytas ut. Efter många turer fram och tillbaka genom ett snöigt Stockholm var både tyg och klänning inhandlade.

Nu återstår det bara att sy om klänningen

Bilden är tagen med min mobil, Erik har kapat alla mina foton, jag återkommer med bättre bilder och rapport över mina framsteg.

Det här inlägget postades i Sömnad, Vintage och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − 5 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>