Ordning och reda

Jag är till naturen ganska slarvig av mig, och störs inte så mycket av det.

MEN när det gäller mina sygrejor och framför allt min tygsamling, då är jag nästan pedantisk. Tyvärr har tygsamlingen vuxit de senaste åren och jag har ingen bra förvaringsmöjlighet. En del av tygerna ligger i en bokhylla ute i hallen och några ligger i plastbackar under sängen. Det jobbiga är dock att veta vilket tyg som ligger vart och letar man efter ett specifikt tyg kan man få leta länge.

Idag har jag iallafall försökt att strukturera upp och organisera lite, men gav ganska fort upp då jag insåg att jag inte riktigt vet hur jag ska sortera tygerna. Men den här bilden har jag spanat på länge, dels är det vackert men även praktiskt då man ser alla tygerna. Dock skulle jag behöva ett större skåp…

Det här inlägget postades i Inredning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Ordning och reda

  1. Karolina skriver:

    så jäkla stiligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 + 9 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>