Fredagspyssel

Idag har det varit ganska lugnt på pluggfronten så jag har passat på att sy lite i det vinterkalla Uppsala. Nästa helg är det dags för kombinerat dop och bröllop och tills dess ska jag sy en hel del, lite saker till bruden, en klänning till mig och nästan det allra viktigaste, en present till lilla Arvid. Eftersom jag vet att han inte läser min blogg (och att han redan har sett och provlegat täcket) så törs jag lägga upp en bild på hur det ser ut i dagsläget.

Det här inlägget postades i Sömnad och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar till Fredagspyssel

  1. Erik skriver:

    Åh, jag vill också ha ett sånt täcke ;P

  2. Hannah skriver:

    Jag kan hjälpa dig att sy ett eget Erik! Det är inte så svårt, dock har jag sen bilden togs lyckats förstöra hela kanten…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 − 1 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>