Fina vänner

I ett av mina fönster i sovrummet, står det tre väldigt fina saker.

Där står den rosaklädde dockan Lisa-Victoria som jag fick av den finaste Fridus i födelsedagspresent under gymnasiet. Hon fick fungera som maskot under flera prov under gymnasietiden och hon fungerade väldigt bra. I fönstret står även muffinsburkarna i porslin som jag fått av Eleonor i födelsedgaspresent, den födelsedagen hon väckte mig med en stor frukostkorg.

Både Eleonor och Frida träffar jag alldeles för sällan nu för tiden, men varje gång jag tittar på sakerna i mitt fönster, så tänker jag på dem, några av världens finaste vänner.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar till Fina vänner

  1. Eleonor skriver:

    Söt!

  2. Frida skriver:

    Nämen va gullig du är, fina Hannah!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + 7 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>