Bröllopskavaj del 2

Förra helgen gifte sig Malin med sin sjökapten Henrik. Bröllopet var helt underbart vackert och helgen var jättetrevlig.

Denna bild har Erik tagit och här syns bröllopskavajen i sin helhet. Den är sytt i ett klarblått dupionsiden med lite struktur, knapparna är klädda i samma tyg. Kavajen är helfodrad med viscosefoder och det är en hel del handssömnad som har lagts ner på denna.

Här syns kragdelen lite bättre, på orginalmönstret var det en helt hysterisk ståkrage, men det ändrade vi. Utöver det så gjorde jag inte så många mönsterändringar utan höll mig till orginalet från Burda.

Klänningen hittade vi på en liten butik i Uppsala och den har jag sytt in samt pärlbroderat lite på för att få den att passa ihop lite bättre med det blåa temat.

Det här inlägget postades i Sömnad och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar till Bröllopskavaj del 2

  1. Malin skriver:

    Tyvärr blev den ju inte så mycket använd :( Det var svettigt att gifta sig… Jag trodde jag skulle ha den under middagen också eftersom jag är så jäkla frusen av mig, men kroppen gick väl på högvarv :o ) Hur som helst, superfin blev den!!! Jag kan ju faktiskt använda den vid andra tillfällen också som tur är, och jag är helt säker på att den kommer till användning.
    Kram!!

  2. Ida skriver:

    Vad duktig du är!!! Här ska jag definitivt kika in fler gånger. Så kul med sy-tjejer, inspirerande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − = 0

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>