Bröllopskavaj del 1

Till helgen ska en vän till mig gifta sig och jag skulle få äran att sy klänningen. Dock blev det så att när vi var ute och provade klänningar för att hitta rätt modell, sprang vi på den perfekta brudklänningen som dessutom var på rea. Så istället för att sy klänningen, har jag fått sy en kavaj att ha över. För gifter man sig i februari så vill man inte gärna vara baraxlad.

Innan jag satte saxen i det fina sidentyget så sydde jag en toile i lakansväv och markerade ut ändringar och likande. Jag brukar rita och kladda ganska ordentligt på mina provplagg, jag tycker att det är så mycket enklare att se vilka ändringar man gjort i efterhand då.

Kavajen är i stort sett färdig och jag återkommer med bilder på resultatet efter bröllopet.

Det här inlägget postades i Sömnad och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar till Bröllopskavaj del 1

  1. SarahA skriver:

    Ja, gifter man sig i februari är det kallt – gifte mig själv i fredags, och den som var glad över en långärmad brudklänning var jag ^^ Ska bli kul att se hur jackan blev!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + 9 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>