Huslig

I vanliga fall brukar jag älska att laga mat, men de senaste veckorna har matlagningslusten varit totalt obefintlig. Det har resulterat i en del ganska usla middagar och några kilo mindre. Så för att komma tillbaka till mina mer husliga vanor funderar jag på att sy mig ett riktigt snyggt förkläde.

Nåt av de här mönstren är jag sugen på att prova, särskilt det blåa i nedre högra hörnet. För att göra det extra festligt och fint (och för att matcha mitt blåa kök) funderade jag lite på nåt av de här två tygerna från Stoff och Stil.

Men som vanligt har jag ju svårt att bestämma mig, ska klura vidare om tygvalet.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar till Huslig

 1. SarahA skriver:

  Jag älskar förkläden! Dels ser det trevligt ut, och sen är jag en klant, och spiller/skvätter ibland. De man gjort själv blir också mer anpassade till ens egna behov. Själv brukar jag sy dem för att passa min figur, och för att kunna bäras med vida kjolar – de raka historier som finns i affärerna passar inte någondera :P

  Ska bli kul att se resultatet!

 2. Sanna skriver:

  Åhh vilka läckra mönster!! Jag röstar på det nedersta tyget.. =)

  Kraaaaaam
  Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + = 14

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>